Macskarém

Macskarém esete a Földön.

Friss topikok

  • Tomi - a butafiú: Csákó Macsesz! Teljesen egyetértek ezzel az írásoddal! Azért ez az orszáhg annyira nem rossz., sz... (2008.07.06. 13:16) Magyarország szégyenfoltja

Linkblog

HTML

A Szentendrei-szigeten

2008.05.14. 04:15 | vauvauvau | Szólj hozzá!

Pénteken egy borkóstolón voltam Szigetmonostoron. Ha jól emlékszem, 12 fajta bort kóstoltunk meg, mindegyikből alig 1 dl-t. Érdekes módon én, aki nem igazán szokott inni, alig érzetem a hatást. Igaz, sokat ettünk közben, utána.

Mostanában többé-kevésbé rendszeresen járok a szigetre.

A főváros mellett van és egyszerűen, mintha nem ebben az országban járnánk.

Csodálatos a környezet, tisztaság van, 100 % természet; más ott lenni, relaxációra, pihenésre, feltöltődésre tökéletesen alkalmas. De a legjobb lehet ott élni.

A Szentendre-Dunakeszi vonaltól délre fekvő terület az ún. Vízmű-terület. Budapest vízbázisa itt található, szigorúan védett terület, egyes részeire csak engedéllyel lehet belépni. (Az engedély egy egyszerű formanyomtatvány kitöltésével a Vízművek központjában, a Dózsa György úton igényelhető- ha jól tudom 1 évre adják meg.)

Hétfőn  éppen egy bárány születése után érkeztem. Másfél órás volt, amikor a fotókat készítettem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskarem.blog.hu/api/trackback/id/tr48467462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása