Macskarém

Macskarém esete a Földön.

Friss topikok

  • Tomi - a butafiú: Csákó Macsesz! Teljesen egyetértek ezzel az írásoddal! Azért ez az orszáhg annyira nem rossz., sz... (2008.07.06. 13:16) Magyarország szégyenfoltja

Linkblog

HTML

Meggyilkoltak egy meleget a Népligetben.

2008.05.09. 12:50 | vauvauvau | Szólj hozzá!

Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi I. Főosztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a 2008. március 1-jén 18 óra 30 perc körüli időben a Budapest X., Népliget területén egy késsel egy alkalommal hastájékon szúrt egy 44 éves férfit, aki a kórházban életét vesztette.

 

A bevezetett nyomozati cselekmények során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. I. 18 éves férfi, akit a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2008. május 8-án 14 óra 45 perckor elfogtak.

 

Az ügyben a további eljárást – a férfi őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi I. Főosztálya folytatja le. (www.police.hu)

A hírből nem derül ki, de egyértelmű mi történhetett.

Óriási veszélynek teszi ki magát, aki ott ismerkedik. A környék eleve nem biztonságos, gondoljunk csak a közelben lévő Hős utcai cigánytelepre, vagy a népligeti metróállomás árnyékában lévő füstös kocsmákra, ahol különböző "embernek" nevezett élőlények flangálnak.

Tegnap a Margit hídon jártam, úgy este 8 felé. A szigeti bejárónál egy fiatal srác fekszik az úttesten. A mentő már száguld is hozzá. Megállok. Feje mellett vérfolt, arca kékes-zöldes-véres. A szemtanúk szerint megbotlott és egy éppen érkező autóra esett.  A pirosas Peugeot megállás nélkül továbbhajtott és magára hagyta áldozatát. A mentősök gyorsan dolgoznak, nyakát rögzítik és már rakják is be a mentőautóba. Tisztítják a sebeit, vénájába nyugtatót fecskendeznek, de a srác elvesztette az eszméletét.

A rendőrök is megérkeznek. Adatrögzítés, helyszínelés kezdődik. Senki nem látott semmi konkrétat, bár az esti csúcsforgalomban történt az eset. Az autók úgy 40-el haladhattak, de ez is elég lehet a tragédiához.

A rendőrön látszódik, reménytelen eset, nincsen nyom. Felnéz az égre, ahol felhők úszkálnak. Feladja. De fentről jön a segítség. Az oszlopon egy térfigyelő kamera van.

Nem úszhatja meg a tettes.     

Címkék: cserbenhagyás

A bejegyzés trackback címe:

https://macskarem.blog.hu/api/trackback/id/tr53461231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása